Sol·licita informació

T'enviarem una proposta detallada d'assegurança i
resoldrem els teus dubtesHas d'omplir els apartats de nom i correu electrònic per tal que puguem fer-te arribar la proposta, el telèfon no és obligatori encara que et recomanem que ens el facilitis per tal de concretar la informació que hem rebut. Si ho desitges també pots afegir comentaris o dubtes. Un cop haguem rebut la sol·licitud rebràs sense cap mena de compromís la proposta per correu electrònic camb tot el detall de cobertures per tal que puguis estudiar la nostra proposta i puguis prendre una decisió al respecte.


Error enviant la informació

S'ha produït un error al intentar enviar la informació al servidor. Mentre solucionem el problema pots enviar-nos la teva consulta a info@segurosturismorural.com . Disculpa les molèsties ocasionades.

Revisi la informació facilitada

Has d'omplir els apartats de nom i correu electrònic per tal que puguem fer-te arribar la proposta, el telèfon no és obligatori encara que et recomanem que ens el facilitis per tal de concretar la informació que hem rebut. Si ho desitges també pots afegir comentaris o dubtes. Un cop haguem rebut la sol·licitud rebràs sense cap mena de compromís la proposta per correu electrònic camb tot el detall de cobertures per tal que puguis estudiar la nostra proposta i puguis prendre una decisió al respecte. És imprescindible que llegeixi i accepti les condicions de protecció de dades.

He llegit i accepto les condicions de protecció de dades de Gestión de riesgos y patrimonios GALIA, S.L. D'acord amb la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, accepto expressament rebre informació comercial i publicitaria de Gestión de riesgos y patrimonios GALIA, S.L. a través de canals electrònics.

Informació general

972 40 10 16


Et truquem?

Número:

Horari d'atenció al públic

De dilluns a divendres

de 9:00h a 15:00h